Σιμιγδαλένιος χαλβάς με μέλι |
![]() |
![]() |
Συστατικά
2/3 κούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι μέλι Οδηγίες Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε το νερό με το μέλι & τη ζάχαρη μέχρι να δέσει το σιρόπι και εν συνεχεία το προσθέτουμε στο σιμιγδάλι ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Βάζουμε τον χαλβά σε φόρμα και όταν κρυώσει σερβίρουμε με κανέλα. Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα
Μερίδα: 1/10 συνταγής |
< Προηγ. | Επόμ. > |
---|