mdiet.gr - Σεραλίδης Γιώργος

 
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
Αρχική arrow Διατροφή μέσω διαδικτύου
Υπηρεσίες Εκτύπωση E-mail
logo_big.png

 

          Η επιστήμη της Διατροφής αποτελεί ένα εφαλτήριο για την ανάδειξη της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου. Η επίδραση της διατροφής στην υγεία ενός ατόμου αρχίζει από τα πρώτα στάδια της ζωής του. Οι ανάγκες για κάθε ένα από τα διατροφικά στοιχεία όπως και οι απαιτήσεις σε ενέργεια ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, τη δραστηριότητα και άλλων παραγόντων. 
Η αύξηση του σωματικού βάρους αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στη σύγχρονη κοινωνία και με ότι αυτή συνεπάγεται για την υγεία του ανθρώπου. Το άγχος, η ψυχολογική ένταση, η απουσία σωματικής άσκησης και πάνω απ’ όλα εσφαλμένη διατροφή δημιουργούν τις πιο ευνοϊκές προϋποθέσεις για την εμφάνιση πλήθους παθολογικών καταστάσεων. 
Ο σχεδιασμός σωστής και εξατομικευμένης διατροφικής αγωγής εξακολουθεί να παραμένει το κύριο μέσο αντιμετώπισης του προβλήματος της αύξησης του σωματικού βάρους. Ο σχεδιασμός αυτός θα πρέπει να εξασφαλίζει την πρόσληψη όλων των θρεπτικών συστατικών ώστε να μην τίθεται σε κίνδυνο η υγεία του ατόμου.
Το mdiet παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στο χώρο της Διατροφής και Διαιτολογίας μέσω του διαδικτύου συμμετέχοντας ενεργά στην προαγωγή της υγείας. Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν χαρακτηριστικά όπως την ηλικία, το φύλο, τη φυσική δραστηριότητα και τυχόν ύπαρξη ειδικών και παθολογικών καταστάσεων, συντάσσουμε διαιτολόγια τα οποία είναι αυστηρώς προσωπικά βασισμένα πάνω στις διατροφικές συνήθειες του κάθε ατόμου με σκοπό τη διατήρηση, βελτίωση και ανάκτηση της υγείας του. 
Τα διαιτολόγια μας βασίζονται στα παρακάτω δεδομένα:

 

  • Είναι απόλυτα εξατομικευμένα δηλαδή βασισμένα στο ιατρικό και διαιτολογικό ιστορικό
  • Είναι ισορροπημένα βασισμένα στο μοντέλο της μεσογειακής διατροφής
  • Είναι απολύτως επαρκή καλύπτοντας της ημερήσιες διατροφικές ανάγκες του ατόμου για το οποίον έχουν σχεδιαστεί γι΄ αυτό και δεν είναι αναγκαία η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής

    Με βάση τα παραπάνω παρέχονται Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής  και διαιτολογική υποστήριξη για :
  • Υγιεινή διατροφή 
  •  Παχυσαρκία (ενηλίκων – παίδων)
  • Ανορεξία
  • Εγκυμοσύνη – Θηλασμό 
  • Αθλητές
  • Παθολογικές καταστάσεις (υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, καρδιοπάθεια, νεφροπάθεια, σακχαρώδης διαβήτης, γαστρεντερικές παθήσεις κλπ)


Κατά την εφαρμογή του εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής πραγματοποιείται μία φορά κάθε μήνα έλεγχος σωματομετρήσεων, λιπομέτρηση και έλεγχος μεταβολισμού. 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
aruro.JPG
SYNTAGH.jpg
Το Άρθρο του Μήνα
Η Συνταγή της Εβδομάδας


diet-in-veggies.jpg
metrhsh.jpg
Διατροφή μέσω Διαδικτύου
Υπολογίστε...







mdiet.gr - Σεραλίδης Γιώργος