mdiet.gr - Σεραλίδης Γιώργος

 
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
Αρχική arrow Διατροφή μέσω διαδικτύου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εκτύπωση E-mail

Ανακοίνωση – Ενημέρωση

Το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας σε μια προσπάθεια προστασίας του πολίτη, με την αριθμ. οικ. 3215 (ΦΕΚ 655/Β/30-06-98) Υπουργική Απόφαση «προϋποθέσεις εγκατάστασης και λειτουργίας Μονάδων Αδυνατίσματος και Διαιτολογικών Μονάδων» όπως αυτή τροποποιήθηκε με την αριθ. Α4/ οικ. 4564 (ΦΕΚ 919/26-08-98 τ.Β) καθορίζει ότι:

Διαιτολόγοι είναι μόνο οι πτυχιούχοι του Τμήματος Διαιτολογίας του Χαροκοπείου ΑΕΙ Οικιακής Οικονομίας και του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας  Α.Τ.Ε.Ι. Οι πτυχιούχοι των ανωτέρω σχολών, μπορούν να ασκούν το επάγγελμα του διαιτολόγου είτε αυτόνομα είτε σε κέντρα αδυνατίσματος.
Όλοι οι υπόλοιποι που αναφέρονται ως διαιτολόγοι, είναι βοηθοί διαιτολόγου και μπορούν να ασκούν το επάγγελμα αυτό, μόνο υπό την καθοδήγηση και την εποπτεία των ανωτέρω.
Επίσης καθορίζει, ότι οι ανωτέρω, προκειμένου να διατηρούν αυτόνομα διαιτολογικά γραφεία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να έχουν ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ που εκδίδεται από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Υγείας και Πρόνοιας.
………………………………………………….........................................…………………….…………………….
Όταν απευθύνεστε σε κάποιον διαιτολόγο, και για την δική σας προστασία, ζητήστε να σας δείξει το πτυχίο του καθώς και την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας.
…………………………...................................................………………………………………….……………….

Γεώργιος Ν. Σεραλίδης
Διατροφολόγος – Διαιτολόγος

  • Πτυχιούχος του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσ/νίκης
  • Μέλος του Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος
  • Μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας

Με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι σε όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με εμπιστεύονται, σαν ενημερώνω ότι κατέχω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ (ΑΡ. ΠΡΩΤ. 3831), το διαιτολογικό γραφείο το οποίο διατηρώ φέρει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας  (ΑΡ. ΠΡΩΤ. 7972), και είναι ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
aruro.JPG
SYNTAGH.jpg
Το Άρθρο του Μήνα
Η Συνταγή της Εβδομάδας


diet-in-veggies.jpg
metrhsh.jpg
Διατροφή μέσω Διαδικτύου
Υπολογίστε...







mdiet.gr - Σεραλίδης Γιώργος